Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme selaimen päivittämistä uudempaan versioon.


Ilmatyynyalus tarjoaa ennenkokemattoman ajonautinnon vedessä, maalla, lumella ja jäällä.
Pääset paikkoihin joihin perinteisillä kulkuneuvoilla et pääse. 12kk vuodessa!

 

Tämän hintaluokan ilmatyynyaluksissa ei olla totuttu näkemään, tai oikeastaan kuulemaan, hiljaisempia ja polttoainetaloudellisia moottoreita.

 

Helmasto tekee kyydistä miellyttävän pehmeätä. Ilmatyynyalus on helppo säilyttää ja kuljettaa trailerilla. Et tarvitse vakituista venepaikkaa rannassa. Hoveryn kuljettamiseen et tarvitse edes traileria. Se mahtuu sisälle henkilöautoon!

 

Tiesitkö että ilmatyynyalus on erittäin ympäristöystävällinen. Millä muulla ajoneuvolla voit ajaa kananmunan ylitse rikkomatta sitä? Ilmatyynyaluksesta ei jää jälkiä luontoon.

 

Koti saaristossa tai mökki saaressa. Ilmatyynyaluksella pääset turvallisesti perille.
Harrastatko kalastusta tai onko se jopa elinkeinosi? Ilmatyynyaluksella pääset niillekin apajille minne muilla ei ole asiaa.

 

Erityistoivomuksia aluksen värin suhteen? Se ei ole ongelma sillä jokainen alus valmistetaan yksilöllisesti käsityönä..

 

Yhdellä moottorilla tai erillisellä työntö- ja nostomoottorilla? Nelitahti- vai kaksitahtimoottori?
Meillä voit valita ilmatyynyalukseesi rungon ja moottorin useasta eri vaihtoehdosta.


Ota yhteyttä ja kerro toiveistasi ilmatyynyaluksesi suhteen. Räätälöimme ilmatyynyaluksen joka vastaa parhaiten juuri sinun kuljetustarpeeseesi.

 

Yksityis-, yritys- ja viranomaiskäyttöön. Myös 4-paikkainen malli.

 

Ilmatyynyalus ei ole ainoastaan pistämätön kelirikkoalus, vaan ympärivuotinen laite ja sitä on helppo ajaa.

 

Ilmatyynyalus on avovedessä liikkuessaan vesikulkuneuvo, jonka kuljettajalla pitää olla olosuhteisiin nähden tarvittava ikä, kyky ja taito.
Talvella jäällä liikkuessaan ilmatyynyalus on maastoajoneuvo.
Vesistössä ja jäällä saa liikkua vapaasti tarpeetonta häiriön aiheuttamista välttäen ellei aluetta ole erikseen suljettu. Maalla liikkuessaan ilmatyynyalus on aina maastoajoneuvo, joka tarvitsee liikkumiseensa maan omistajan tai haltijan luvan. Moottorikäyttöistä ajoneuvoa saa maastossa kuljettaa 15 vuotta täyttänyt henkilö.


Käytä ajaessasi riittävää suojavarustusta ajoalusta, säätila ja vuodenaika huomioiden (kypärä, pelastusliivi, kelluntahaalari, kuivapuku).

 

Ilmatyynyalusten toimitusajat vaihtelevat muutamasta viikosta muutamaan kuukauteen. Mallista, valmistajasta ja sesonkiajasta riippuen. Suosittelemme että tilaat ilmatyynyaluksesi heti. Hyvän sään aikana :)

 

Pyydä tarjous: info@amfibio.fi

 

 

PS. Meiltä saat myöskin helmapussit kaikkiin merkkeihin.